avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,Locuiesc in strainatate de 15 ani. Tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,Locuiesc in strainatate de 15 ani. Tatal meu a locuit ...

Buna seara,Locuiesc in strainatate de 15 ani. Tatal meu a locuit in Romania si a decedat de curand. El a avut datorii pe la vreo 2 banci. Ca si urmas eu trebuie sa ii platesc datoriile. Ce urmeaza daca eu nu platesc datoriile.? Cand se subscriu aceste datorii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 26 Noiembrie 2021
tata are si bunuri sau numai datorii ?
datoriile nu se " subscriu"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fostul meu soț , de care eram divorțată de aproape ... vio_cris22 vio_cris22 Bună ziua! Fostul meu soț , de care eram divorțată de aproape 2 ani, a decedat de curând. Avem un fiu de 21 de ani, student, care a fost contactat de ... (vezi toată discuția)
Datoriile tatalui decedat barnasorina barnasorina Buna ziua.Acum 3 luni tatal meu a decedat,avand datorii la banca. Deja cei de la banca incep sa ne hartuiasca pe mama vitrega si pe mine,ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire pentru credit doina75 doina75 Buna seara . Am o mica problema si v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat . In 2006 tata a facut un credit la BCR si a semnat si o polita de asigurare pt credit . ... (vezi toată discuția)