avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Care este termenul de solutionare a unui ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Care este termenul de solutionare a unui dosar de ...

Buna ziua,
Care este termenul de solutionare a unui dosar de dauna Casco?
Am fost cu masina intr-un Service autorizat unde m-i sa deschis Dosar de Dauna de catre un Inspector de daune si de 3 saptamani astept solutionarea si nimic. Am vorbit cu Inspectorul in urma cu o saptamana si mi-a spus ca asteapta aprobarea de plata. Polita mea ezpira in 2 saptamani constatatrea s-a facut pe 11.11.2021.Exista un termen legal de solutionare?
Cel mai recent răspuns: IonutIacob , utilizator 11:55, 27 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari despagubiri andrusca.constanta andrusca.constanta buna, am o problema legata de un autoturim lovit in data de 04,05,2008 (pana in ziua de azi inca nu vem masina) - autoturismul a fost asigurat casco full ... (vezi toată discuția)
Nu s-a intocmit nota de constatare daune pentru ca am fost la politie sa anunt accidentul ghenedu ghenedu 1. M-am lovit cu masina de un animal care a iesit din padure in viteza si a incercat sa tranverseze strada. 2. S-au produs avarii vizibile stanga fata dar si ... (vezi toată discuția)
Problema plata factura casco dupa ce masina a fost reparata david24 david24 Buna ziua, Ma confrunt in aceste zile cu o problema aparuta cu compania de asigurari Omniasig cu care am incheiata o polita Casco. Acum 3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)