avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Mama mea s-a pensionat în 2016. Atunci nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Mama mea s-a pensionat în 2016. Atunci nu se lua ...

Bună ziua,
Mama mea s-a pensionat în 2016. Atunci nu se lua în considerare sporul de vechime.
Poate solicita reculcularea pensiei pentru a se adaugă aceste venituri? Dacă răspunsul la întrebare este afirmativ, va rog sa îmi spuneți dacă este necesara adeverință de la angajator sau este suficient dovada din cartea de munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:57, 27 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati adeverinta de la angajator si depuneti-o la CJP cu nr. de inregistrare pentru recalculare pensie. Adeverinta se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Sporul de vechime se lua in calcul in 2016 fiind spor permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime garleanu garleanu In activitatea pe care am desfasurat-o in timp am primit spor de vechime in aceiasi intreprindere incepind de la procentu minim pina la cel maxim de 25%.Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei maia1956 maia1956 am primit decizia de pensie la limita de virstra in februarie 2010..........si acuma am constatat ca as mai putea adauga la vechimea din cartea de munca o alta ... (vezi toată discuția)