avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fals in acte....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fals in acte....

In luna februarie , patroana unei gradinite private mi-a propus sa ocup o functie in gradinita ei ,avand nevoie de pregatirea si vechimea mea in domeniu, pentru a primi acreditare de functionare.Am discutat verbal termenii si le-am dat copii dupa actele mele de studii ,urmand ca dupa ce va intocmii contractul si evident dupa ce ii studiam clauzele, sa ne intalnim si sa semnam .A doua zi am primit acel contract dar continand si clauze care nu au fost aduse in discutie , am refuzat aceasta colaborare dandu-le mesaj. Astazi verificand situatia contributiei la Anaf am descoperit ca sunt angajata acelei institutii de 9 luni , fara ca eu sa semnez niciun contract . Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie? Reclamatie politie? Itm? Aracip si Inspectorat scolar?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 28 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizați mai întâi ITM-ul, ca să ca comunice situatia raportului de muncă cu acea entitate . După raspunsul ITM-ului sesizati Politia/Parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita ilegala in care copiii erau batuti Pax_lolo Pax_lolo Buna ziua, Cred ca multa lume a vazut in presa scandalul cu gradinita particulara din Cotroceni. Momentan directoarea gradinitei este pusa sub control ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog să mă faceti să înțeleg aceasta clauză ... Antik Antik Buna ziua , va rog să mă faceti să înțeleg aceasta clauză dintr-un contract de școlarizare de la o scoala sanitară privată . In cazul ... (vezi toată discuția)
Foc la locul de munca DianaElena05 DianaElena05 Buna ziua. De pe data de 5.08.2015 pana azi, am lucrat la un salon de infrumusetare, pe post de cosmeticiana. Pe langa faptul ca pe fruntea patroanei scrie ... (vezi toată discuția)