avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocul vecin are parcarea plătită,iar uni locatari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocul vecin are parcarea plătită,iar uni locatari din acel ...

Blocul vecin are parcarea plătită,iar uni locatari din acel bloc parchează tot pe locurile de la alte blocuri cu parcarea la liber,din cauza locurilor puține.Ce se poate face în aceasta privința?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 28 Noiembrie 2021
Ce se poate face în aceasta privința?

Nimic , mai ales ca locurile reclamate spuneti ca sunt „la liber”.
Eventual schimbati primarul la urmatoarele alegeri, dar, chiar si asa ...
Atat timp cat detinatorii decvehocule parcheaza in spatii special amenajate dar nelocate nu incalca nicio dispozitie in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Parcare langa bloc MiriGeorge MiriGeorge Buna ziua Locuiesc la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje. Si eu si vecina de la parter ne parcam masinile sub geam. Intr-o dimineata la 5 s-a auzit un zgomot ... (vezi toată discuția)
Cedare cota teren aferenta unui bloc catre un alt bloc mdutan mdutan Buna ziua, Dorim sa transformam terenul comun dintre blocul nostru si blocul vecin in parcari. Acest teren apartine in proportie de 50% blocului nostru si ... (vezi toată discuția)