avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal. Buna seara, am facut doua palngeri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal. Buna seara, am facut doua palngeri penale,, am facut ...

Dosar penal.
Buna seara, am facut doua palngeri penale,, am facut o petitie sa cer ce constatari s-au facut si am primit raspuns ca dosarul penal a fost inregistrat cu un nr unic X/P/2020 si X/P/2021 si ca s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem si ca sunt efectuate cercetari iar dupa finalizarea acestora , dosarul penal va fi inaintat catre Parchet.
In cat timp va fi dosarul trimis la Parchet? a trecut peste un an de zile la primul dosar si peste sase luni la al doilea dosar si nu am primit un raspuns cu ce s-a intamplat in cele doua dosare.
Orice raspuns este binevenit.
Va Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2021
dani el, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 17:10, 28 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Solutionarea unei plangeri penale poate dura foarte mult, chiar ani de zile.
Puteti solicita periodic, in scris, stadiul solutionarii dosarelor, iar in 30 de zile trebuie sa primiti raspuns (care, de regula, va fi in sensul ca se continua cercetarile si veti fi anuntat de solutie).
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2021
Georgiana Ciocoveanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii dosar penal la parchet florin TGV florin TGV Unde este prevazut dreptul unei parti in procesul penal sa afle situatia juridica a unui dosar penal (la parchet sau politie) imi este necesar pentru ... (vezi toată discuția)
Durata cercetari penale. _Alin_ _Alin_ Am facut o plangere impotriva unei ord. a procurorului. Instanta (jud. de cam. preliminara) mi-a admis plangerea si a trimis cauza catre parchet pentru ... (vezi toată discuția)
Neraspuns la cererile referitoare la stadiul unor dosare penale. love4not love4not Cui pot sa ma plang daca politia nu mi-a raspuns la o cerere privind stadiul unor dosare penale? Aceea CERERE redactata catre POLITIA MUNICIPIULUI X intra sub ... (vezi toată discuția)