avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare ...

Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2015 fara a-mi sustine examenul de licienta. Recent mi-am schimbat locul de munca si am prezentat la dosar adeverita pentru finalizarea studiilor fara diploma + foaie matricola . Licienta urmeaza sa o sustin in februarie. Sunt scutita de impozit sau nu? Am fost angajat cu cod COR- 251202.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2021
Ieeara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 30 Noiembrie 2021
Aveti idee carei institutii ma pot adresa pentru a verifica cum am fost inregistrata de catre firma angajatoare? Multumesc!
ITM si ANAF din judetul dvs.
ITM-ului ...ANAF nu are legătură cu raporturile de muncă chiar daca are acces la baza de date Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator fara diploma licenta Qzzz Qzzz Buna ziua, Va prezint următoarea speță: Angajat cor 251202 - programator, fara studii superioare finalizate. Compania se încadrează în toate ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)