avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deductibilitate bonuri combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deductibilitate bonuri combustibil

Va rog se pot deconta bonurile de combustibil?Autoturismul este prin comodat si e folosit de agentul de vanzari.Trebuie factura daca depaseste valoarea de 100 ron?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:56, 12 Ianuarie 2010
raul2010 a scris:

Va rog se pot deconta bonurile de combustibil?Autoturismul este prin comodat si e folosit de agentul de vanzari.Trebuie factura daca depaseste valoarea de 100 ron?

1. Da, se pot deconta.
2. Nu, este suficient bonul de la casa de marcat, stampilat de furnizor si cu mentionarea nr de inmatriculare al auto.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale danaalex danaalex Am tot cautat pe internet discutii legate de regimul bonurilor fiscale. Am inteles vajeala cu bonurile de benzina, cele pana in 100 ron s.a.m.d Nu m-am ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal nestampilat Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara! Daca am bonuri fiscale, altele decat cele de combustibil, cu produse protocol, papetarie, etc, si [b]nu sunt stampilate[/b], cu valoare de pana ... (vezi toată discuția)