avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, In urma cu 7 ani am beneficiat de un card ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, In urma cu 7 ani am beneficiat de un card de credit ...

Buna ziua,
In urma cu 7 ani am beneficiat de un card de credit nominal cu limita de suma eliberat de o banca. Am folosit intreaga suma impreuna cu sotia mea. In urma cu 5 ani am divortat iar de atunci achit singur dobanda la acel card de credit. Acum , banca mi-a comunicat ca limita de credit nu mi-a fost prelungita, drept urmare trebuie sa inapoiez intreaga suma. Intrebarea mea ar fi urmatoarea : pot prin intermediul Instantei sa-i solicit fostei sotii sa achite jumatate din credit , respectiv jumatate din dobanda achitata deja de mine, avand in vedere ca banii au fost cheltuiti in timpul casniciei si in interesul familiei ? Mentionez ca si ea a beneficiat de un astfel de card de credit de la aceiasi banca eliberat la aceiasi data, insa acela nu a fost utilizat. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
jean66, utilizator
Cel mai recent răspuns: jean66 , utilizator 21:38, 21 Decembrie 2021
Buna seara,
Problemele de acest gen trebuiau discutate la partaj. Acum e cam târziu.
Succes!
Multumesc; partajul nu a fost facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Partaj dodorel62 dodorel62 Am partajul facut intre mine si foasta sotie . Am facut memoriu la judecatorie referitor la bunurile pe care eu si foasta sotie le-am facut impreuna si au ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)