avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O firma mare producatoare de produse din peste ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O firma mare producatoare de produse din peste foloseste numarul ...

O firma mare producatoare de produse din peste foloseste numarul meu de telefon pe produsele lor.
Buna ziua.
Am urmatoarea situatie care eu o consider o incalcare a legii.
In 2017 am incheiat pe numele sotie un abonament de internet la o companie mare ,dupa 3 luni am adaugat si telefonie fixa la acel abonament. unde mi s-a dat un numar fix de telefon, Eu am o companie si am folosesc la biroul care il am eu acest abonament al sotiei (telefonie fixa si internet) ,am pe site si pe cartiile de vizita numarul de telefon fix .
Pe la inceputul acestui an am inceput sa primesc pe telefonul fix unele reclamatii cu privire la unele produse care au fost cumparate din magazin ,iatr aceste produse aveau pe ele trecut numarul meu de telefon. Nu am dat foarte mare importanta la inceput, dar au continuat astfel de telefoane.
Acum o saptamana am zis sa fac unele verificari, am vorbit cu o persoana care a sunat pe acest numar al meu si am cerut mai multe detalii despre ce fel de produse este vorba, in urma acestor informatii am mers is eu in cateva magazine mari (Kaufland, Careffour, Mega Image) si am gasit aceste produse din peste ,congelat si proaspat care prezentau pe ambalaj la datele producatorului numarul meu de telefon.
Am cautat pe internet firma respectiva si am suant la ei, mi-a raspuns probabil secretara, explicandui cum se prezinta situatia a spus ca nu stie ce se intampla ,dar vor face unele verificari, eu lasan.dui numarul de telefon personal sa ma sune, lucru care nu s-a intamplat.
Ziua urmatoare tot de pe site.ul acelei compani am intrat in legatura cu cineva pe wsp, am explicat ca este care este problema, i-am trimis poze cu site.ul meu unde se vede la contact numarul meu de telefon fix, am trimis poze cu etichetele produselor lor, iar raspunsul acelei persoane a fost, ca probabil este o greseala fiind pe etichete numarul vechi al lor, dar din 2017 de cand am eu numarul de telefon , cum sa puna ei dupa 4 ani din greseala numarul meu.
Am mai facut zilele acestea unele verificari la produsele lor din magaziun si dupa discutiile avute cu ei, ei inca continua sa foloseasca pe produsele lor numarul meu de telefon.
Intrebarea mea este unde pot eu sa fac o reclamatie sau pot aplea la un avocat pentru a cere ceva despagubiri avand dovezi de incalcarea aceasta a legii, de folosirea a numarului altei persoane pe produsele lor, sau de faptul ca , compania mea a fost pusa intr.o lumina proasta folosind datele de contact ale acestei compani in alte domenii decat cele pe care compania mea le ofera.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
R.A.V.E.N, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 18:34, 19 Decembrie 2021
Buna seara,
Contactați un avocat care sa le transmită o notificare, prin care sa le pună în vedere să retragă nr de telefon de pe etichete. În situația în care nu se conformează, adresati-va instanței de judecată, cu eventuale prejudicii, daca v-au fost cauzate
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif internet exagerat firma de telefonie bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un abonament de telefonie la compania X, pentru care eu nu am solicitat niciodata decat servicii de voce, nu si de internet mobil. Asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Pret mic pus sub un produs care de fapt este mai scump d785a39 d785a39 Am vrut sa cumpar ceva de la mega image care era asezat intr-un colt de raft, iar in acel segment de 15cm era asezat doar produsul asta si doar o eticheta, ... (vezi toată discuția)