avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt expert contabil, nu am pfa, sau alta forma de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt expert contabil, nu am pfa, sau alta forma de organizare. ...

Sunt expert contabil, nu am pfa, sau alta forma de organizare. Pot beneficia de reducerea la enegia electrica ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:32, 4 Decembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scuzati-ma, Legea am citit-o si eu , dar ne fiind sigur de interpretare am intrebat pe forum. Raspunsul darit era Da/Nu
nu e nimic de interpretat, era doar de citit.

Concret, categoriile de profesioniști care pot cere furnizorilor reducerea facturilor sunt, în esență, următoarele:
contabili autorizați și experți contabili;

tot in link, aveti si modelul de cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa versus microintreprindere lamar lamar Sunt angajat al unei firme, nu am intentia ,cel putin deocamdata, sa renunt la acest serviciu dar in timpul liber mai prind cate o lucrare care imi completeaza ... (vezi toată discuția)
Economist-pfa danabobo danabobo Buna ,am urmatoarea dilema:Un economist poate sa-si infiinteze pfa si sa semneze bilant pt firmele cu CA pana in 35000eur,dar cu acest pfa poate sa tina ... (vezi toată discuția)
Activitati contabile permise pfa Ioan Seria Ioan Seria Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii intr-o speta. Acum cateva zile am fost angajat de o clienta, expert contabil si auditor financiar sa o ... (vezi toată discuția)