avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o sentință de 2 ani și 9 luni cu suspendare și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o sentință de 2 ani și 9 luni cu suspendare și 3 ani de ...

Am o sentință de 2 ani și 9 luni cu suspendare și 3 ani de încercare.Mentionez că 10 luni am făcut arest la domiciliu.Din
cate am înțeles reabilitarea se face de drept după trecerea celor 3 ani deoarece cele 10 luni se scad din cei 2 ani și 9 luni și rămân cu 1 an și 11 ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:27, 3 Decembrie 2021
Cand a fost savarsita fapta, in ce data?
Comunicarea finala de la curtea de apel e din 02.11.2021 și fapta din 19.05.2020

trandafir2 a scris:

Cand a fost savarsita fapta, in ce data?

Fapta din 19 05 2020 si termen de incercare de 3 ani?
Mai cititi odata hotararea si reveniti. Cum scrie exact solutia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pedeapsa marius_1708 marius_1708 buna, am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni definitiva,si mai am si o suspendare de 1 an .imi puteti spune cat trebuie sa execut.va multumesc (vezi toată discuția)
Rescriptie art 215 cp tariq tariq buna ziua ....pana acum nu am primit raspuns clar.. parti civile sunt in alte tara..adica nu sunt romani...fapta afost savarsite in romania inseleciunea ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis IrinaAndreea IrinaAndreea in cazul in kre sentinta a fost de 1-3 ani cu suspendare...ce sansa mai este sa scap cu cazierul nepatat...eventual doar cu o amenda penala....?! (vezi toată discuția)