avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoană cu CI expirată în REVISAL?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoană cu CI expirată în REVISAL?

Bună ziua, o persoană cu cartea de identitate expirată, ce dorește a se angaja, poate fi introdusă în REVISAL?! Noi fiind pe mai departe în stare de alertă...

Legea 55/2020, “valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
a21alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 2 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi angajat , avand in vedere prevederile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog să imi spuneti daca in starea de alerta schimbarea ... Boulescu Boulescu Buna ziua. Va rog să imi spuneti daca in starea de alerta schimbarea cartii de identitate se amana cu 90 de zile. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cartea mea de identitate a expirat anul trecut, adică în august ... Ioanpreda Ioanpreda Cartea mea de identitate a expirat anul trecut, adică în august 2021.. Am un cont și un card la o bancă din România. Zilele trecute mi s-a cerut să-mi ... (vezi toată discuția)