avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare în fața blocului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare în fața blocului.

M-am mutat acum un an într-un bloc unde locurile de parcare din fața blocului erau deja atribuite locatarilor și nu numai. Având mașină dar și un fiu cu handicap grav care, deși merge singur ținut de mână, mersul este greoi și anevoios, am încercat să obțin un loc de parcare în fața blocului, cât mai aproape de ieșirea din bloc, care părea neatribuit cuiva și folosit de cine apuca. Mergând la administrația orașului mi s-a spus că locul respectiv aparținea deja unei familii din blocul meu, familie care are un singur copil minor dar și încă două locuri de parcare pentru cele două mașini din posesie, deci în total trei cu cel solicitat de mine. Vreau să vă întreb cum se poate și dacă este legal ca o singură familie ( într-un singur apartament ) să dețină trei locuri de parcare iar eu, cu un bolnav cu handicap de gr I grav, să nu pot avea unul ?
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
Miliade, utilizator
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 10:57, 8 Decembrie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti solicita un loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Ar fi trebuit sa intrebati la primarie de ce acea familie apare cu trei locuri de parcare, respectiv daca este legal acest lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
adimanea, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti loc parcare pentru Dv. care sunteti insotitorul persoanei cu dizabilitati. Atasati certificatul de handicap in care se specifica ca fiul dv. are insotitor care sunteti dv. Daca nu va da, va adresati la discriminari...
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
anatiti, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o intrebare: din toamna s-a inceput marcarea locurilor ... RamonaVM RamonaVM Buna seara! Am o intrebare: Din toamna s-a inceput marcarea locurilor de parcare la blocul in care locuiesc. Am depus cererea si actele, mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Buna seara. spuneti-mi, va rog, intr-un cartier cu blocuri la ... Elenam24 Elenam24 Buna seara. Spuneti-mi, va rog, intr-un cartier cu blocuri la cate mașini are dreptul de a parca o singura persoana, pe persoana fizica si cate pe persoana ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)