avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Întrebarea e: se pot produce prăjituri la ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Întrebarea e: se pot produce prăjituri la domiciliu?. Adică ...

Întrebarea e: se pot produce prăjituri la domiciliu?. Adică în bucătăria proprie, nu într-un laborator dedicat, pentru că nu vrem să deschidem o cofetărie sau un laborator în adevăratul sens al cuvântului, ci doar să putem vinde legal o tavă de prăjituri pe zi sau un tort pe zi, de exemplu. Adică ocazional, nu într-un flux susținut, ca o cofetărie adevărată.
Cel mai recent răspuns: anca_ro , utilizator 05:49, 3 Decembrie 2021
Se poate insa un tort pe zi etc nu reprezinta vanzare ocazionala, tot va trebuie o forma legala respectiv PFA sau SRL, cu aprobari sanepid etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producție prăjituri la domiciliu? spin_xx spin_xx Buna ziua. Exista o procedura prin care poti comercializa legal prajituri si alte deserturi preparate acasa, in bucataria proprie? Dacă da, ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Articole casa de marcat anomarairam anomarairam Buna ziua, Trebuie sa configurez casa de marcat pentru un laborator de cofetarie cu produsele pe care le voi vinde (laborator cu vanzare strict pe comada, nu ... (vezi toată discuția)