avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, daca o persoana a fost angajata , si-a dat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, daca o persoana a fost angajata , si-a dat demisia, in ...

Buna, daca o persoana a fost angajata , si-a dat demisia, in septembrie, dupa o saptamana a fost angajata la o alta firma acum poate merge in somaj ?
Cel mai recent răspuns: katibi , utilizator 12:09, 3 Decembrie 2021
Da, poate merge in somaj , intrucat se ia in considerare temeiul legal al incetarii ultimului c.i.m.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absalom34 absalom34 Daca in ultimile 24 de luni am 12 luni lucrate (dar am plecat prin demisie) si platesc timp de o luna de zile din mana toate asigurarile (sanatate, pensie, ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata 6 luni, prelungire 6 luni.... se poate somaj? eh744 eh744 Sunt angajata la o firma pe o durata de 6 luni, dupa alte 6 luni. Daca mi se schimba programul, atributiile, activitatea zilnica......pana la incheierea ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau demisia ingeracul ingeracul am contractul de munca pana in momentul in care se intoarce colega la care ii tin locul .ea este in post natal acum si ar trebui sa se intoarca in luna aprilie ... (vezi toată discuția)