avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal fara cif-ul asociatiei
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal fara cif-ul asociatiei

am o asociatie ce are ca scop tratarea si hranirea pisicilor.
am cateva bonuri fiscale fara cif ul asociatiei(am omis sa dau cif ul), bonuri de la cabinete veteritare pentru tratamente, hrana pisici sau de la magazine de genul: kaufland, lidl (pt nisip, mancare ), cu valori intre 10 lei si 830 de lei .
pot trece aceste bonuri fiscale in Registru? chiar daca nu am cif ul asociatiei pe ele si nici stampila magazinului/cabinetului veterinar
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina_pt , utilizator 17:04, 3 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un decont de cheltuieli la care sa anexati toate aceste bonuri si e ok. Sunt plati facute in scopul activitatii economice .
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal
Mulțumesc tare mult!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Faceti un decont de cheltuieli la care sa anexati toate aceste bonuri si e ok. Sunt plati facute in scopul activitatii economice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)
Decontare transport Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Sunt vicepreședintele unui asociație - ong, iar în luna august am desfășurat un proiect prin care am invitat mai multe persoane pentru a ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi diverse, cum inregistram bonurile fiscale si ce impozite platim? Codrut07 Codrut07 Buna seara, Sunt la inceput de drum si detin un SRL neplatitor de TVA (domeniu de activitate proiectare constructii), as avea cateva spete pe care nu stiu cum ... (vezi toată discuția)