avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat ca martor in urma cu 7 luni - DGA Am fost citat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat ca martor in urma cu 7 luni - DGA Am fost citat ca martor ...

Citat ca martor in urma cu 7 luni - DGA

Am fost citat ca martor in urma cu 7 luni ca martor intr-o lucrare penală de trafic de influența. Am fost la DGA, polițistul de acolo a zis ca procurorul vrea sa termine dosarul. Nu am fost acuzat, deși unele fapte mi se imputau de către persoana denunțătoare.
După ce am dat declarația, polițistul a zis ca dacă mai e ceva, o sa ma sune.

Posibil s-a clasat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:55, 5 Decembrie 2021
Posibil s-a clasat.
Posibil nu s-a clasat.
7 luni este nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dga in calitate de martor BogdanH BogdanH Buna dimineata, Astazi am primit o citatie de la DGA ca trebuie sa ma prezint ca martor intr-un dosar penal (sunt aduse in discutie art. 289-290 din codul ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios papy2oo6 papy2oo6 De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala 12bag 12bag care este procedura in cazul in care as vrea sa imi retrag declaratia facuta la procuror ca parte vatamata intr-un dosar privind traficul de influenta? mai pe ... (vezi toată discuția)