avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În primăvara o sa am 2 ani de când am condus ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În primăvara o sa am 2 ani de când am condus baut,am fost ...

În primăvara o sa am 2 ani de când am condus baut,am fost prins etc. . În urma cu doua săptămâni am avut procesul am primit un an și 6 luni cu suspendare și 2 ani de supraveghere. Întrebarea mea este dosarul penal se pune de după accident sau după aplicarea sentinței? Iar după 4 ani din ce am înțeles cazierul devine curat, ceea ce înseamnă că dacă doresc sa aplic la MAPN, MAI este posibil sau nu?
Întrebarea mea este dosarul penal se pune de după accident sau după aplicarea sentinței?

Ce vreti de fapt sa intrebati aici?
Reabilitarea de drept intervine dupa trecerea unei perioade de 5 ani de la hotararea definitiva. Exclus sa aplicati la MApN sau MAI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal vs vechiul cod penal xuser xuser Stiu ca se aplica legea ceea mai favorabila pentru inculpat dar intrebarea mea este cum se va calcula termenul de reabilitare? dupa noul cod penal sau dupa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
Suspendare și control judiciar Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua dragi domni. Vin și eu la voi cu o întrebare după ce am primit o suspendare de 1 an jumate. Cu o anume perioada de proba de 2 ani jumate. Însă ... (vezi toată discuția)