avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.Am depus o cerere de apel in care am pus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.Am depus o cerere de apel in care am pus inscrisuri ...

Buna ziua.Am depus o cerere de apel in care am pus inscrisuri noi.La cererea de apel intimata a depus intampinare, la care am facut raspuns la intampinare unde am depun inscrisuri noi.Prima infatisare la Curtea de Apel va fi in data de 03.03.2022.Intrebarea este daca se va tine cont de inscrisurile noi depuse si daca mai pot depune inscrisuri noi inainte de termenul de 03.03.2022.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:02, 4 Decembrie 2021
Se va tine cont daca solicitati administrarea si va vor fi incuviintate la termenul din apel la care se discuta probele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in apel bianca2012 bianca2012 Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)
Intâmpinare la "apel" sau întampinare la "recurs"? mariacapraru mariacapraru O colega m-a dat in judecata pentru denigrare. Pe data de 17 decembrie 2014 am primit acasa comunicarea hotarârii civile , anume, dosarul \\"colegei\\" mele a ... (vezi toată discuția)
Apel la divort cris_deo cris_deo buna ziua. se poate depune la primul termen de apel la divort o motivare completatoare la cererea de apel pe langa dovada cu inscrisuri pe care le-am solicitat ... (vezi toată discuția)