avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am demisionat din funcție de conducere cu preaviz de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am demisionat din funcție de conducere cu preaviz de 45 zile ...

Am demisionat din funcție de conducere cu preaviz de 45 zile lucrătoare, dar nu mai rezist nicio zi in cadrul firmei. Ce se întâmplă dacă absentez nemotivat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 4 Decembrie 2021
Dacă prin lipsa dumneavoastră se produce un prejudiciu,firma vă poate chema în instanta și cere recuperarea prejudiciului.
Veți putea fi sau nu cercetat disciplinar pentru absente nemotivate
Chiar daca am contract pe perioada determinata?

Cornel Vasile a scris:

Veți putea fi sau nu cercetat disciplinar pentru absente nemotivate

Chiar daca... însă cercetarea trebuie terminata pana la data expirarii duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz andreea1824 andreea1824 Buna ziua, cate ore sunt obligat sa stau in perioada de preaviz, este obligatoriu 8 ore sau pot sta 4 ore? (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada de preaviz nyusziful nyusziful Buna ziua. 4 salariati - bucatari, au decis toti odata sa vina sa isi prezinte demisiile. Fara sa invoce niciun motiv, si nici faptul ca le-am fi incalcat ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz odoras odoras Doresc sa-mi dau demisia dintr-o societate unde am functie de conducere. Cum pot pleca fara a sta in preavizul de 45 de zile prevazut in conctractul individual ... (vezi toată discuția)