avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate Buna Ziua Daca cineva intra ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate Buna Ziua Daca cineva intra in maternitate si are un pfa care ...

Buna Ziua
Daca cineva intra in maternitate si are un pfa care se ocupa cu agricultura si are proiect in executie, trebuie suspendat activitatea pfa-lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 5 Decembrie 2021
Maternitate sau CCC?
Buna Ziua . Ambele
Pentru CCC da.

Pentru maternitate, nu avem încă un text de lege exact.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa Mariabubu12 Mariabubu12 Buna ziua. Sunt Pfa in concediu de maternitate pana pe data de 17 ianuarie, intrebarea mea este: Pot suspenda sau rezilia Pfa inainte de aceasta data sau ma ... (vezi toată discuția)
Help.... ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca sunt pfa si am si cim, in perioada cat am concediu pre si postnatal mai pot emite factura pe PFA ( cim-ul va si ... (vezi toată discuția)
Pfa si concediu de maternitate monicapg monicapg Buna seara Eu sunt momentan in concediu prenatal din 10aug pt ca am nascut pe data de 12 aug. Lucrez la universitate , la sp judetean dar am si un pfa la o ... (vezi toată discuția)