avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata.in urma decesului tatalui meu nu s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata.in urma decesului tatalui meu nu s-a facut succesiunea. Mama ...

Buna dimineata.in urma decesului tatalui meu nu SA facut sucesiunea.Mama mea doreste SA vanda masina care o avea tatal meu.In acest caz fara sucesiune daca vom semna eu cu fratele meu pentru vinderea masini poate fi facuta aceasta vanzarea?(SA semnam doar pentru vinderea masini)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:35, 5 Decembrie 2021
In ce calitate sa semnati dvs daca nu sunteți proprietari?
Masina nu poate fi vanduta cu acte fara sa dezbateti succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
succesiune - buna ziua, tata a fost recasatorit cu o femeie, in noiembrie ... moisetdo moisetdo Buna ziua, Tata a fost recasatorit cu o femeie, in noiembrie 2020 el a murit, in aprilie 2021 a murit si ea.Tata i-a facut donatie pe tot ce detinea din ... (vezi toată discuția)