avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, poate să îmi spună cineva, ce drepturi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, poate să îmi spună cineva, ce drepturi are concubinul/iubitul ...

Buna seara, poate să îmi spună cineva, ce drepturi are concubinul/iubitul unui proprietar din bloc. Menționez că locuiesc în bloc de 20 de ani, și proprietarul este chiar președintele de bloc. Ideea este că s-au strâns multe frustrări în acești 20 de ani și abia acum după moartea vechiului președinte, au reușit să pună mâna pe administratie. Eu sunt mutat în bloc recent, de 1 an și ceva.Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: P.Marius , utilizator 21:40, 6 Decembrie 2021
P.Marius a scris:

Menționez că locuiesc în bloc de 20 de ani. Eu sunt mutat în bloc recent, de 1 an și ceva.

Nu se intelege nimic din ce scrieti si ce doriti.
Apoi, ar trebui sa va hotarati: de cand locuiti in bloc.

Adică președinta blocului, nu este căsătorită cu băiatul ăsta. Iubitul/concubinul, sau ce o fi, întrebarea mea este ce drepturi are el în bloc, daca nu este proprietar. Adică are drept de vot cand participa la ședințe ș.a.m.d.?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
nu are niciun drept daca nu este proprietarul amartamentului/ unui spatiu din acel bloc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are vreun drept dat de statutul de proprietar. Cel mult poate fi considerat chirias.
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect incercati sa detaliati distinct problemele
ce relevanta are concubinul unui proprietar cu frustari acumulate timp de 20 de ani cu moartea avechiului presedinte si preluarea administratie
Clarificati aspectul
Menționez că locuiesc în bloc de 20 de ani,

Eu sunt mutat în bloc recent, de 1 an și ceva.

Este diferenta semnificativa intre 20 de ani si 1 an si ceva....

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect incercati sa detaliati distinct problemele
ce relevanta are concubinul unui proprietar cu frustari acumulate timp de 20 de ani cu moartea avechiului presedinte si preluarea administratie
Clarificati aspectul
Menționez că locuiesc în bloc de 20 de ani,

Eu sunt mutat în bloc recent, de 1 an și ceva.

Este diferenta semnificativa intre 20 de ani si 1 an si ceva....

Ma refeream la faptul că ei locuiesc în bloc de 20 de ani și eu m-am mutat de curând, de acum 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala in spatiul comun al blocului alicep alicep Buna ziua. As dori sa aflu ce presupune obtinerea avizului de functionare de la Primarie pentru o societate comerciala deschisa la parterul blocului de vreo ... (vezi toată discuția)
Presedintele de asociatie ia decizii fara consultarea locatarilor nomack nomack Buna seara, As vrea sa stiu daca urmatorul scenariu este legal. Presedinta noastra de asociatie proaspat aleasa ia foarte multe decizii ce implica niste ... (vezi toată discuția)
Consum de apa de la fostii proprietari de 104mc cribi cribi Buna dimineata, In luna august am cumparat un apartament. In blocul respectiv intretinerea se plateste pe doua luni in urma. Proprietarii aveau datorii la ... (vezi toată discuția)