avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA ...

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Panduru Maria , utilizator 10:26, 12 Octombrie 2024
Buna ziua am cautat si eu TITAN TRANSPORT S.A, si am gasit arhivele lor la locatia urmatoare : SC MAXIM GRUP SRL
Adresa lor este jud Teleorman localitatea Turnu Magurele strada soseaua Alexandriei 16A cam 1
telefon 0771-161-458 si 0766-781-473.preturile sunt urmatoarele : pentru deschidere luare in evidenta si verificare 100lei
si fiecare an de vechime 119 lei plate se face prin curie sau banca succes. aveti aici linkul spre firma : [ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 12 August 2024
gabriel257, utilizator
S.C. MAXINM nu are in depozitare arhiva Autobazei 1 Titan. . Transport TITAN a fost divizata in mai multe autobaze. Solutia se afla numai la IUDICIA. Din informatiile primite de la Registrul Comertului Iudicia care este la acest moment lichidata a fost coordonata de un lichidator judiciar - Preda Ilie care a decedat . Nu am reusit sa-i gasesc pe ceilalti 2 asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

arhiva ita ... Panduru Maria Panduru Maria Buna zaiua, Aveti cumva informatia referitoare la Arhiva ITA Bucuresti Autobaza 1? Ati aflat cumva unde au fost arhivate cartile de munca de la aceasta ... (vezi toată discuția)
De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)
Caut itia (intreprinderea de transport international auto) danemy danemy Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine de la fosta ITIA (INTREPRINDEREA DE TRANSPORT INTERNATIONAL AUTO) [sau ITA INTREPRINDEREA DE TRANSPORT AUTO] - ... (vezi toată discuția)