avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere punct de lucru brutarie la demisol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere punct de lucru brutarie la demisol

Pentru deschiderea unui punct de lucru brutarie la demisolul unei proprietati am obtinut acordul proprietarilor ptr modificarile necesare in concordanta cu legislatia in vigoare.Am obtinut in baza unui proiect ,certificatul de urbanism,autorizatia de constructie,avizul de la mediu,avizul sanitar.
Mentionez ca proprietatea are doi vecini,unul particular iar celalalt un supermarket.
Mai trebuie luat avizul si de la acestia.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:35, 8 Decembrie 2021
Si care este intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)
Acte pentru trecerea unui spatiu locativ in spatiu comercial? Horeth1980 Horeth1980 La primarie mi s-au cerut tot felul de acte pentru certificat de urbanism. Daca nu aduc modificari spatiului, imi mai trebuie acest certificat?Am citi undeva ... (vezi toată discuția)