avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Cum trebuie sa procedez cu actele de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez cu actele de indemnizatie,mai ...

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez cu actele de indemnizatie,mai exact ...eu am intrat din concediu de crestere copil in concediu de risc maternal si apoi in concediu prenatal,urmand sa depun actele pentru indemnizatie...ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa mai scot de la casa de pensii documentul acela din care sa reiese ca am cotizat in ultimii doi ani,tinand cont ca eu am fost in Ccc si de asemenea daca firma la care sunt angajata,trebuie sa mai imi dea revisalul,tot asa,tinand cont ca eu nu am mai cotizat fiind in concediu de crestere copil
Cel mai recent răspuns: Andrada Balc , utilizator 16:18, 7 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va trebuie adeverinta privind stagiu de cotizare , dar mai bine intrebati la AJPIS.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Din concediu de maternitate in altul de risc maternal LIlenuca LIlenuca Buna seara. Sunt in concediu de maternitate. Fetița împlinește 2 ani in 15.01.2020. Am fost solicitată sa ma întorc mai devreme cu o luna pentru ca soțul ... (vezi toată discuția)