avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de abitatie. Detin un apartament si vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de abitatie. Detin un apartament si vreau sa ii fac mamei ...

Dreptul de abitatie. Detin un apartament si vreau sa ii fac mamei mele un act cu drept de abitatie cu suportarea cheltuielilor de intretinere de catre aceasta. Se poate face de catre notar acest act prin care sa se treaca dreptul de abitatie si mama mea sa poata sa intocmeasca pe numele ei contracte la utilitati (energie electrica, gaze, gunoi etc.) si sa aibe obligatia sa plateasca aceste utilitati ? Mentionez ca nu locuiesc in acel apartament.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:29, 8 Decembrie 2021
Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare, paula38 paula38 Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea,in urma cu 10 ani bunicii mi-au vandut un imobil cu clauza de intretinere,intre timp bunicul a murit ,in contract este ... (vezi toată discuția)
Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere Tudoritaanghel Tudoritaanghel Buna ziua,am o prietena care a cumparat un apartament dar nu locuieste in el. La adunarea generala a proprietarilor s-a hotarat ca si proprietarii care nu ... (vezi toată discuția)