avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua am si eu nevoie de un raspun va rog , in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua am si eu nevoie de un raspun va rog , in urma cu 23 ...

buna ziua am si eu nevoie de un raspun va rog , in urma cu 23 de zile dupa niste discutii aprinse o cunostiinta a scos electrosoc amenintanduma cu moartea dupa toate aceste amenintari am fost nevoit sa ma apar si la.m lovit , pana acum nu am primit citatie de la politie , este posibil sa ma citeze daca a trecut atata timp , agresoru sa ales cu arcada sparta ...
Cel mai recent răspuns: usp83 , utilizator 11:59, 8 Decembrie 2021
Daca a depus plangere penala, o sa fiti chemat.
va multumesc frumos pentru raspuns , mai am o nelamurire se considera legitima aparare daca in acel moment ma amenintat cu moartea de mai multe ori el avand si acel electrosoc in mana , eu nu aveam nimic in mana , mai mult dupa lovitura aplicata pierdea sange am oprit la cea mai apropiata unitate de politie am vrut sa povestesc ce sa intamplat dar el a refuzat asta si nu a vrut sa mearga nici la spital ? va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Scandal cu vecinii lucaandreia lucaandreia Bună ziua , în urma unor discuții cu vecina , care de când am licitat împreună pt locul de parcare și în cele din urma l-am obținut mereu s-a luat de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor cu securea Tibi1991 Tibi1991 Bună ziua. Ieri un individ a fost la mine la poarta cu mașina proprie și a început sa clansoneze și sa dea cu un obiect de fier în porti și adresând ... (vezi toată discuția)