avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire de către anaf conturi firma Tatăl meu are o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire de către anaf conturi firma Tatăl meu are o datorie ...

Proprire de către anaf conturi firma
Tatăl meu are o datorie mai veche de-acum 6 ani la anaf
A fost înștiințat de mai multe ori de doua ori pe an de aceasta datorie
Dar din păcate din cauza unei prbl de sănătate nu poate plăti datoria către anaf,eu am.deschis o firma în 2018 la care anul acesta lam angajat pe tatăl meu în firma mea.dar sa îmbolnăvit și numai poate lucra la care am desfăcut contractul de munca .
Astăzi am primit o înștiințare de la anaf ca mi se vor bloca sumele datorate de către dansul din conturile firmei mele.
Se poate pune oprire în conturile firmei ptr datoria tatălui meu
Mulțumesc la toată lumea care ma ajuta cu un răspuns.
Ptr orice întrebare stau la dispoziție.

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:52, 26 Decembrie 2021
Nu. Teoretic nu se pot executa conturile firmei dvs pentru datoriile personale ale unui salariat, pentru ca la asta se reduce toata povestea. Mai putin in cazul unei validari de poprire, adica in situatia cand un salariat (intamplator tatal dvs) este urmarit silit de catre un creditor (inamplator anaf) si anterior v-a fost comunicata (firmei) obligatia de a retine si vira o anumita cota din veniturile incasate de catre salariat. Mai mult de atat nu va putem spune pentru ca nu cunoastem datele concrete ale problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe bancare ca urmare a unei solicitari de blocare conturi, venita de la anaf CristiBorcea CristiBorcea 1. ANAF emite ordonanta de oprire catre alta banca pe contul unei firme ca urmare a unor restante la taxe catre stat. 2. Dupa emiterea ordonantei, firma ... (vezi toată discuția)
Salariat cu poprire pentru activitatea pfa stela chelner stela chelner Buna ziua O persoana care are un pfa a primit instiintare de poprire pe cont pentru o diferenta de impozit. Persoana este si salariata la o firma. Pe ... (vezi toată discuția)
Falimentul societatilor Elis91 Elis91 buna seara! am o poveste destul de lunga dar am sa fac un mic rezumat...sunt administrator intr-o firma din 2012 dar doar in acte...fostul sot, tatal fetitei ... (vezi toată discuția)