avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs puericultura pentru tati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs puericultura pentru tati

Buna ziua, daca sotul nu a beneficiat de cele 10 zile libere obtinute in urma cursului de puericultura, la nasterea primului copil, poate beneficia de ele acum, la al doilea copil?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:39, 9 Decembrie 2021
În opinia mea, poate beneficia pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura pentru al doilea copil snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, am un angajat a carui sotie urmeaza sa nasca in zilele care urmeaza cel de-al doilea copil. Pentru primul copil, in urma cu un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Zile libere la nasterea copilului brebanmarius brebanmarius Buna ziua, Sunt salariat si vreau sa stiu daca la nasterea celui de al doilea copil beneficiez sau nu de cele 10 zile libere,in urma cursului de ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)