avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Câți ani poate fi rezervat un post pentru un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Câți ani poate fi rezervat un post pentru un profesor titular? ...

Câți ani poate fi rezervat un post pentru un profesor titular? Menționez că nu a fost deloc la scoala unde este titular (aproximativ 13 ani), a beneficiat de concediu de studii, medical, paternal , de concediu fără plata, detasare...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 9 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista reglementat în legislație un anumit termen.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. Si daca doar incurca treburile in scoala, chiar nu se poate face nimic? sa vina altcineva care chiar va lucra pe post.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata suspendarii unui c.i.m., se poate angaja alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post cadru didactic preuniversitar ContSters33235 ContSters33235 Pe aceasta cale doresc sa va retin atentia cu o speta care cu siguranta profesorii si avocatii si juristii de dreptul muncii nu s-au mai intilnit ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate alexandruuuu alexandruuuu Buna ziua! Sunt profesor titular pe germana la o scoala. Un alt coleg este si el la fel. ambii am terminat studii de lunga durata de 4 ani germana-engleza. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. decizie de suspendare cim OanaAlexa OanaAlexa Sunt cadru didactic si am 13 ani vechime in invatamant. Am depus cerere de concediu fara plata la scoala la care sunt titulara pe 23 august in format ... (vezi toată discuția)