avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actele la registrul comerțului pentru schimbarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actele la registrul comerțului pentru schimbarea administratorului unei firme?

Buna ziua.
Se poate verifica undeva dacă au fost depuse actele la registrul comerțului pentru schimbarea administratorului unei firme?
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:31, 10 Decembrie 2021
Doar la registrul comertului ...
Buna dimineața,

Puteți solicita online un certificat constatator ptr. 45 lei sau furnizare informații ptr 20 lei și puteți vedea structura asociați, administrator și orice altă informație despre o societate. Intrați pe site ul onrc Infocert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita la registrul comertului date despre o firma din bucuresti si unde ? ContSters309565 ContSters309565 Persoana fizica Pot solicita la Registrul Comertului ,date despre o firma din Bucuresti ? In regim de urgenta se poate contra cost? Mai concret, furnizare ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la orc onimada onimada Care sunt pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la Orc pentru a incepe activitatea la un punct de lucru? (vezi toată discuția)
respingerea informarii despre sarcina buna ziua , clinica la care lucrez are 2 asociati , care sunt in proces de ... DoubleW DoubleW Clinica la care lucrez are 2 asociati , care sunt in proces de separare prin avocati. Recent i-am instintat despre sarcina, in scris l-am informat doar pe cel ... (vezi toată discuția)