avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copilul meu de 15 ani i-a dat o palma unui fost coleg ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copilul meu de 15 ani i-a dat o palma unui fost coleg cand avea ...

Copilul meu de 15 ani i-a dat o palma unui fost coleg cand avea 13 ani jumate..acum ,după un an si jumatate am fost instiintata de politie ca parintele acelui copil a facut plangere penala...la ce sa ne asteptam?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:49, 9 Decembrie 2021
Cel mult la o raspundere civila delictuala. In plan penal, probabil se va clasa dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala carmen.stan carmen.stan Buna seara, am un baiat de 13 ani care din greseala a lovit un copil introducandu-i un pai in ureche, acesta a fost internat in spital timp de 3 zile, am luat ... (vezi toată discuția)
Copii la scoala, raspunderea parintilor valik00 valik00 Buna seara!As avea o intrebare:copilul meu de 11 ani fiind in pauza la scoala,in sala de clasa,ar fi strigat sau suflat la un coleg in ureche. Acesta mergand ... (vezi toată discuția)
Bataie minor felix76 felix76 buna ziua, sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. ... (vezi toată discuția)