avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord As. de Proprietari pt. modernizare instalație ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord As. de Proprietari pt. modernizare instalație internet

Bună ziua,
Asociația de Proprietari din care fac parte are posibilitatea de a moderniza infrastructura RDS pt. serviciile de internet din cablu în fibră optică.
Doresc să știu dacă este necesar acordul Asociației pt. această modernizare. Dacă da, este obligatorie vreo hotărâre în ședință generală sau este suficient un tabel cu semnături în această perioadă ? 2/3 este necesarul de semnături sau procentajul se referă strict la acordul prin ședință ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 08:52, 11 Decembrie 2021
Aveti nevoie de acordul scris al Asociatiei de proprietari. Este problema asociatiei cum obtine acordul proprietarilor.
Este și problema mea ca membru în Asociație. Dată fiind starea asta de alertă interminabilă, credeam că există unele repere legale care ne pot ajuta. Aș dori totuși un răspuns argumentat. Mulțumesc.

POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nevoie de acordul scris al Asociatiei de proprietari. Este problema asociatiei cum obtine acordul proprietarilor.

Rețeaua de internet este a operatorului, nu a blocului. Președintele poate solicita/permite furnizorului modernizarea rețelei de net (înlocuirea fibrei optice).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accept pentru cablarea blocului sacalul09 sacalul09 Rog pe cei care sau m-ai lovit de problema acceptului unui preşedinte de bloc,de ce trebuie să ţină cont pentru a da accept (de a fi de acord) cu lucrări ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie dksq dksq Buna ziua , locuiesc intr-un bloc unde rds-rcs nu are acoperire. Am fost la ei la casierie si am luat un acord care ar trebui semnat de presedintele ... (vezi toată discuția)
Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. ... gepop gepop Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. E normal sa solicite plata pt *materiale consumate la instalarea locatiei* , iar operatorul sa ... (vezi toată discuția)