avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita dupa licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita dupa licitatie

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie pe care nu o gasesc nicaieri.

Daca merg la o licitatie si o castig, iar debitorul face contestatie inainte ca eu sa platesc diferenta dintre garantia depusa si pretul oferit:
- se suspenda executarea si nu mai sunt obligat sa platesc diferenta pana la reluarea executarii?
- daca platesc deja tot pretul, exista vre-o modalitate sa mi se returneze banii partial sau integral pana la solutionarea contestatiei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:47, 26 Decembrie 2021
Contestatia la executare este una si cererea de suspendare a executarii silite este alta (si trebuie taxata), asta inseamna ca este important ce anume se contesta la executare. Regula este ca, nu este afectata obligatia dvs.. Ca exceptie poate fi afectata, dar asta in functie de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nico_n nico_n Buna ziua, Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)
Contestatie licitatie executare Cecilia Popa Cecilia Popa Dragi colegi, cu scuzele de rigoare ca nu sunt maestra in \\\\"executare\\\\", va rog respectuos sa-mi spuneti: 1. exista vreo modalitate de a contesta ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita cu adjudecatar danichirila danichirila Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)