avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie cu clauza de abitatie 1 an de zile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie cu clauza de abitatie 1 an de zile

Speta este urmatoarea: am facut un act de donatie baiatului meu pentru a evita un partaj cu discutii inutile si obositoare. Este specificat ca voi locui un an de zile iar el a confirmat notarului ca este de acord cu aceasta alegere. Acum face presiuni ptr a-i da un rand de chei si pentru a veni si a se muta cu mine aici impreuna cu concubina lui. I-am spus ca nu sunt de acord si face presiuni. Ce as putea sa fac? Actul s-a incheiat marti 7 decembrie. Se poate anula donatia sau ce ma sfatuiti?
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2021
nikepsh, utilizator
Cel mai recent răspuns: nikepsh , utilizator 20:35, 10 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot castiga dreptul de a sta in casa Dumitrascu Razvan Dumitrascu Razvan Dupa plecarea mamei in italia,tatal meu m-a dat afara din casa.Ei doi nu sunt legitim casatoriti,dar sunt trecuti amandoi in actele casei. Pot sau am vre-o ... (vezi toată discuția)
Divort py-art py-art Buna ziua,numele meu este Ionut. Am o problema si poate gasesc aici raspuns. In urma cu 7ani,m-am casatorit. Ea are un copil din prima casatorie si unul din ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament steff31379 steff31379 Buna ziua ! Socrul meu are 3 copii,un baiat si 2 fete.Sotia lui a murit acum 6 ani, iar la succesiune copiii au renuntat la apartament in favoarea lui, acum ... (vezi toată discuția)