avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Între mine și vecinul există un gard ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Între mine și vecinul există un gard despărțitor. ...

Bună ziua. Între mine și vecinul există un gard despărțitor. În dreptul gardului se află și un perete al casei vecinului. Are vecinul dreptul în curtea mea? Am avut zilele trecute o disputa din cauză că am pus în curte la mine câteva fire de iedera care se întindeau pe gard și pe care el mi le-a rupt. Afirmă că nu am voie să pun nimic pe gard și că el are dreptul la mine în curte 50 de cm. Unde să caut informații legat de acest aspect? Ce lege? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 12 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are pe naiba drept la dvs in curte... dvs puteti pune ce vreti in curte, dar nu pe gard daca e comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii CMina CMina Locuiesc in Bucuresti, sectorul 6, la curte. Intre mine si vecina nu exista gard despartitor, peretele casei fiind pe hotar. Aceasta a plantat intentionat ... (vezi toată discuția)
Reintregirea proprietatii cristi.petre65 cristi.petre65 am urmatoarea intrbare: in saptele casei mele pe o portiune de 19 metri lungime si 60 centimetri latime trebuia sa fac gard despartitor fata de vecinii ... (vezi toată discuția)