avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa-mi spuneti cum putem incadra un pensionar pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa-mi spuneti cum putem incadra un pensionar pe post de ...

Va rog sa-mi spuneti cum putem incadra un pensionar pe post de administrator fara a plati CAS,CASS ,numai impozitul pe venituri,la o Asociatie de Proprietari.VA MULTUMESC ! .
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 19:56, 13 Decembrie 2021
raspunsul este NU ! Se va angaja ca salariat cu norma redusa.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 112 dancozma dancozma Sunt administrator la o asociatie de proprietar. Am tripla calitate ca si contribuabil: -salariat cu norma intreaga cu un salariu brut de 3450 ... (vezi toată discuția)
Ce impozite ,taxe, etc se platesc la anaf pt un administrator de asociatie de locatari care are norma de baza intr-o unitate economica? paicaflorica paicaflorica In cadrul asociatie noastre se schimba administratorul-era pensionar si plateam CASS de 5,5% si CAS de 16% impozit la sursa.In cazul noului administrator,care ... (vezi toată discuția)
Administrator, contabil si casier Osanca Osanca Buna dimineata, Intr-o Asociatie de Proprietari administratorul poate sa detina trei functii: administrator,contabil si casier? Va rog sa-mi spuneti care ... (vezi toată discuția)