avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Concediu de studii

Am si eu niste nelamuriri , cine stie sa ma ajute ...va rog
Un consilier juridic beneficiaza de concediu de studii 10 zile pt pregatirea si sustinerea lucrarii de disertatie?Va rog sa-mi dat articole de lege. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:27, 12 Ianuarie 2010
CCMN art.61 (2) Salariaţii au dreptul la 30 de zile concediu fără plată, acordat o singură dată, pentru pregătirea şi susţinerea lucrării de diplomă în învăţământul superior. Acest concediu se poate acorda şi fracţionat, la cererea salariatului.
(3) Pentru rezolvarea unor situaţii personale, salariaţii au dreptul la concedii fără plată.

Beneficiaza de concediu fara plata, la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu studii Vioreld Vioreld salutare. am un angajat student, care intra zilele acestea in sesiune. el vrea sa-si faca cerere de concediu pentru studii. acest concediu (din ce stiu eu) ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata biamaria biamaria Buna ziua ! De cateva saptamani fratele meu lucreaza cu contract de munca in strainatate.In tara lucra in domeniul sanitar.Acum este in concediu fara plata.Pe ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii Irisz Irisz Buna ziua Sant studenta primul an. As dori sa stiu la cate zile de concediu pentru studii am dreptu (cu plata sau fara plata). Si daca am ... (vezi toată discuția)