avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem intr-o situatie pentru care am dori o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem intr-o situatie pentru care am dori o clarificare. Am ...

Suntem intr-o situatie pentru care am dori o clarificare.

Am intrat in 2 procese pentru succesiunea unei mosteniri in urma cu 5 ani.

Deoarece actele de la primarie nu erau corecte am fost nevoiti sa deschidem un al doilea proces pentru a cere corectarea acestora.

Ambele sunt in curs.

In acest moment am alfat, fara a fi informati de cineva, ca avocatul nostru pe care l-am platit si-a dat demisia din barou.

Ce este de facut in acest caz? Noi l-am platit pentru ambele procese.

Am inteles ulterior ca putem lua un avocat nou, dar acesta ne cere bani din nou.

Ce este de facut? Avocatul initial nu raspunde la telefon.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:46, 13 Decembrie 2021
Formulati cereri de amanare in ambele dosare pentru acordarea unui termen pentru angajarea unui nou avocat sesizand aspectul retragerii avocatului initial din Barou. Cu privire la plata onorariului achitat catre avocatul initial, va puteti adresa instantei, pentru recuperarea eventual partiala, in situatia in care fostul avocat nu intelege sa clarifice pe cale amiabila situatia.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Ar fi fost normal ca avocatul dvs sa predea dosarele unui coleg indiferrnt daca profesa intr un cabinet individual sau cu atat mai mult intr-o forma de exercitare a profesiei cu mai multi avocati.Va trebui probabil sa angajati alt avocat achitind onorariul negociat,recuperarea unei parti din onorariul achitat primului avocat va dura iar procesele nu vor sta in loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat Andreea U Andreea U Am pe rol un dosar de majorare pensie intretinere impotriva fostului sot. S-a dat sentinta in Judecatorie in favoarea mea, dar fostul sot a facut apel si ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere contractuala impotriva unui avocat htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu opinia dvs intr-o speta. Un cunscut a pierdut pe fond un proces. A angajat pentru recurs un avocat, a incheiat ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)