avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca si concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca si concediul de maternitate

Buna ziua !
Sotia mea a lucrat cu toate actele in regula la o anume firma timp de 14 luni ca vanzatoare , a ramas insarcinata si a intrat in concediu . A dus primele 2 luni de concediu si a nascut pe data de 3 sept. 2009 , dupa care , cand a vrut sa duca si a treia luna de concediu magazinul era inchis iar sefii din nu stiu ce motive fugiti din tara. Am cautat contabila sa ma ajute in privinta depunerii documentelor pentru indemnizatie si concediu de maternitate dar am avut ghinionul sa aflu ca nu aveau contabila si ca sefa care acuma este fugita din tara tinea contabilitatea.
Va rog sa ma sfatuiti ce si cum sa fac ptr. a depune documentele pentru indemnizatie

Multumesc anticipat
Daca a fost inregistrat contractul de munca trebuie sa va adresati ITM si Casei de Pensii care pot emite certificate privind stagiul de cotizare si evidenta nominala a asiguratilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu maternitate butialina butialina Buna ziua. Sunt angajata la o scoala si am o poprire pe salariu de la ANAF (datorii neplatite ale unei firme ce a fost pe numele meu dar a avut alt ... (vezi toată discuția)
Problema adeverinta asigurat CLAUDYIA CLAUDYIA sunt insarcinata in 7 luni, trebuia sa intru in concediu postanatal.Am fost la medicul de familie sa-mi dea acest concediu, insa el mi-a zis ca trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)