avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pretul la gaze preferențial de la client la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pretul la gaze preferențial de la client la client...buna ziua...este ...

Preturi la gaz preferențial de la client la client...buna ziua...este corect din partea furnizorului de gaz sa mi furnizeze mie gazul la prețul de 823lei Mwh iar vecinului meu la prețul de 350 lei? Vecinul este din sat, eu nu sunt...Răspunsul lor a fost sa nu ma bransez dacă nu mi convine pretul. Menționez ca ei au făcut branșamente în comuna. Ieri a fost bransat alt vecin la prețul de 600 lei Mwh...
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
CriTin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:40, 14 Decembrie 2021
Nu este subiect care sa poata fi analizat si eventual sa vi se raspunda in baza dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare topic
Solicitati oficial furnizorului de utiltati sa va comunice baza legala pentru suma pretinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare gaze de la bransamentul vecinilor Coman Radu Coman Radu Detin un imobil in carierul Giulesti, amplasat pe un drum de servitute pe care sunt 4 locuinte(fiecare proprietar lasand o parte din proprietate pentru acest ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Branșamentul la gaze al vecinului prins fără acord pe peretele meu gabrihelix gabrihelix Bună ziua, am cumpărat recent o garsonieră, iar branșamentul la gaze al apartamentului vecin trece fix pe deasupra ușii mele, deși la etajul inferior un ... (vezi toată discuția)