avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu și soția avem un copil minor și un un apartament ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu și soția avem un copil minor și un un apartament luat prin ...

Eu și soția avem un copil minor și un un apartament luat prin credit ipotecar în caz de divorț putem să rămânem amândoi în apartament dacă nu ajungem la un consens în privința acestuia?
Da, daca va intelegeti.
Daca nu... faceti partajul prin instanta...
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
Daca va intelegeti cu sotia puteti ramane in apartament si dupa divort, in caz contrar, solutia este partajul bunurilor comune.
Partajul poate fi facut la notar in situatia in care va intelegeti cu privire la impartirea bunurilor sau in instanta daca nu exista consens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj în divort E.A87 E.A87 Buna ziua, din pacate, unii dintre noi, ajungem sa trece si prin asta. Prin urmare eu si sotia mea intenționăm să divorțat, dar există intrebarea ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri dobindite in timpul casatoriei 2016 2016 Buna ziua. Doresc sa aflu cum se partajeaza bunurile dobandite in timpul unei casatoriei. Momentan doar actiunea de divort din culpa comuna este inaintata ... (vezi toată discuția)