avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am primit citatie (proces deschis de un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am primit citatie (proces deschis de un vecin) pentru ...

Buna ziua,
Am primit citatie (proces deschis de un vecin) pentru iesire din diviziune teren, cu proprietar sotul meu, care a decedat, dar nu am facut succesiunea, Citatia este pe numele lui. Pot merge eu la proces?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:26, 14 Decembrie 2021
Pe numele mortului?
Nu e ok, daca este asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde o casa daca este donatie? cristina velescu cristina velescu buna.as dori sa stiu daca putem vinde o casa daca este donata de parintii lui.ceilalti frati sunt in viata.in mod normal casa este a sotului meu deoarece el a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune rusiconstanti rusiconstanti Buna ziua am o problema legata de iesirea din diviziune nu stiu cum sa procedez pentru ca eu locuiesc cu parintii . Cand sa cumparat terenul in 1976 a fost un ... (vezi toată discuția)