avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosirea titulaturii de inginer a unei persoane, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosirea titulaturii de inginer a unei persoane, fără a avea diplomă de licență, în documente ...

Folosirea titulaturii de inginer a unei persoane în documente oficiale se poate pedepsi penal?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:13, 15 Decembrie 2021
Depinde, masteratul in inginerie (sau o diploma MSc corect acreditata) da dreptul la titlul inginer, fara a mai conta licenta. Sigur, pentru a profesa drept inginer s-ar putea sa nu fie suficient, dar doar ca titlu ar fi OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea experientei medicale din strainatate la intoarcerea in romania LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Un student la Medicina cu facultatea terminata in tara (fara rezidentiat) ce pleaca in strainatate (Danemarca) pentru a face rezidentiatul acolo ... (vezi toată discuția)
Titulatura folosita mariussdeaconu mariussdeaconu Buna ziua, Sunt licentiat in economie in cadrul Academiei de Studii Economice am terminat un master in inginerie in cadrul Politehnica Bucuresti si am urmat ... (vezi toată discuția)
Pot obtine calificare de kinetoterapeut doar cu masteratul in domeniu? elena_blu elena_blu Buna ziua! Sunt la masterat la kinetoterapie, dar am terminat facultatea in alt domeniu. Ultima varianta a legii kinetoterapeutilor (amendamentele din 17 ... (vezi toată discuția)