avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ptr recuperarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ptr recuperarea permisului de conducere

Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul "Neacordare de prioritate la autovehicule.Accident rutier soldat cu vatamari corporale" , am primit dovada de circulatie tot pe aceeasi data cu drept de circulatie pana in data de 12.11.2009. Cel care m-i la luat a spus ca ptr 2 luni.Din cate am inteles eu m-i sa facut dosar penal care urma sa ajunga la Parchet. Din nefericire ptr mine politistul dupa 2 zile dupa ce am avut eu accidentu a plecat in concediu. Am facut rost de nr lui de telefon si am vb cu dansul,a zis ca dupa ce termina concediu (adica o luna de zile) o sa imi depuna dosaru. Problema mea este ca azi 12.01.2010 se fac 2 luni de cand nu mai am permisu, eu trebuie neaparat sa astept sa imi ajunga neonceperea neurmarii penale ca sa imi ridic permisu? Am inteles ca dosaru poate sa stea la parchet si cateva luni. VA MULTUMESC si astept un raspuns in favoarea mea:D
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:33, 15 Ianuarie 2010
Problemele referitoare la durata cercetarilor sunt de competenta organelor in drept,mai ales ca sunt foarte multe cauze de instrumentat.
Cred ca ar trebui sa mergeti in audienta la sefii Politiei Rutiere,cu memoriu scris,pentru a dispune urgentarea cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere dupa accident cu vatamare corporala jorge jorge Buna ziua. Am o mare nedumerire legata de suspendarea permisului de conducere dupa un accident cu vatamare corporala, care se va incheia prin NUP(mai putin ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez permisul? DaniDaniel DaniDaniel Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)