Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul "Neacordare de prioritate la autovehicule.Accident rutier soldat cu vatamari corporale" , am primit dovada de circulatie tot pe aceeasi data cu drept de circulatie pana in data de 12.11.2009. Cel care m-i la luat a spus ca ptr 2 luni.Din cate am inteles eu m-i sa facut dosar penal care urma sa ajunga la Parchet. Din nefericire ptr mine politistul dupa 2 zile dupa ce am avut eu accidentu a plecat in concediu. Am facut rost de nr lui de telefon si am vb cu dansul,a zis ca dupa ce termina concediu (adica o luna de zile) o sa imi depuna dosaru. Problema mea este ca azi 12.01.2010 se fac 2 luni de cand nu mai am permisu, eu trebuie neaparat sa astept sa imi ajunga neonceperea neurmarii penale ca sa imi ridic permisu? Am inteles ca dosaru poate sa stea la parchet si cateva luni. VA MULTUMESC si astept un raspuns in favoarea mea:D
Problemele referitoare la durata cercetarilor sunt de competenta organelor in drept,mai ales ca sunt foarte multe cauze de instrumentat.
Cred ca ar trebui sa mergeti in audienta la sefii Politiei Rutiere,cu memoriu scris,pentru a dispune urgentarea cercetarilor.