avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața, tatăl meu nu lucrează mama l-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața, tatăl meu nu lucrează mama l-a lăsat în ...

Bună dimineața, tatăl meu nu lucrează mama la lăsat în garsoniera iei ca după 18 ani el sa mi-o dea . Mama mea este foarte supărată totimpul ,el nu a ajutat nu ma iubit , iar pe noi doua chiar după divorțul mamei ne-a înjosit, a încercat sa spună și aducea femei lângă mine care le platea foarte mult nici atunci nu îl vroiau ,era tânăr dar ne maltrata înjuri fără motiv ,în camera eu eram la picioarele lui într-un fotoliu pat ,
Va rog ma puteți ajuta cu un număr de telefon tatăl este conștient vrea sa îmi dea promisiunea mamei mele , dar ma jignește fără motiv , ma alunga .are o femeie suferenta se vorbesc și tot ce spune ea nu este adevărat ia după ce îmi face rău cu tot ce poate recunoaște, el tot cu ia tine , chiar dacă e doveditor ,eu respect ajut sunt om I societate. A spus ca a făcut moștenire pentru mine nu este adevărat mai mult ma determina sa fiu inuman totimpul a făcut asta ca să aibe dovezi sa I lase la femeia asta care totimpul cade pe jos de beata și mi se întâmpla ciudat ,eu o susțin îmi este mila.dar evit. Mulțumesc anticipat
Va rog ajutați-mă cu un număr de telefon.
Sa opresc critica și rasul fără sa fac nimic rău nu am mai ieșit afara de mica
Am mai făcut cate o plimbare, am serviciu din tot deauna
A cerut 500lei pentru lemne
Iar după ce iam dat ,am carat lemnele cu aceasta femeie el se uita o mai ajuta pe ia era foarte rău rău rău beata .
A încercat sa ma umilească ia
El a crezut a sărit la mine . Iar râdea râdeau de mine. Omul ce era plătit sa lucreze la el la casa are doua fete de vârstă mea .ii face foarte mult rău lui ,și acasă Iar când au o lucrare îl pune numai pe el sa lucreze Iar tatăl meu numa asista și e un arbitru ciudat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:35, 17 Decembrie 2021
nu am mai ieșit afara de mica
Am mai făcut cate o plimbare, am serviciu din tot deauna

ce serviciu aveti daca nu ati mai iesit de mica ?
Nu deschideti mai multe subiecte, incercati sa va faceti inteleasa intr-unul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violență domestică AnaMaria75 AnaMaria75 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați. Am 20 de ani, sunt studentă, locuiesc cu părinții mei. Tatăl meu este o persoană violenta, amenință și cred că ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns- protectie copil de abuz emotional andreeapitbulita andreeapitbulita buna seara am o intrebare daca ma puteti ajuta cu un sfat fratele meu este casatorit si are un baiat de 9 ani care de la varsta de 6 ani a facut diabet sotia ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi iau copilul langa mine djpadrecito88 djpadrecito88 Buna seara ! Se da urmatoarea situatie. O femeie a nascut un copil , tatal natural a decedat la scurt timp si nu a ma apucat sa il recunoasca. Fortata ... (vezi toată discuția)