avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am tot rascolit legislatia si nu gasesc un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am tot rascolit legislatia si nu gasesc un raspuns ...

Buna ziua,
Am tot rascolit legislatia si nu gasesc un raspuns la urmatoarea situatie:
In cazul in care un angajat urmeaza sa mai aiba un contract de munca in alta parte si si-a ales acolo functia de baza, la noi ramanand cu contract part-time, mai poate beneficia la compania noastra de scutire de impozit, daca indeplineste toate celelalte conditii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 17 Decembrie 2021
Da,poate beneficia de scutirea de impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația ... Matei Andrei Constantinescu Matei Andrei Constantinescu Bună ziua! Va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația urmatoare: contractul de munca full time s a modificat în contract de munca part time ( tot pe ... (vezi toată discuția)
Expeditii si expeditori IrinaVranceanu IrinaVranceanu Buna ziua, Rog sa imi explicati de ce, in legislatia din Romania, persoana coordonatoare de tran sporturi dintr-o societate comerciala nu poate avea doua ... (vezi toată discuția)
Contract full-time (8h) + contract de munca part-time (4h) Michelle Lucian Michelle Lucian Buna seara. In prezent sunt angajat full-time in cadrul unei companii. Urmeaza ca la finalul lunii sa ma angajez cu contract full-time intr-o alta ... (vezi toată discuția)