avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces-verbal pt neposedare autorizatie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces-verbal pt neposedare autorizatie de circulatie

Buna ziua!
Unui sofer al asocietatii noastre i-a fost intocmit un proces-verbal pt neposedare autorizatie de circulatie pt orasul Voluntari, amenda 1500 de lei. De fapt acest p-v este ilegal pt ca zona nu apartinea de Voluntari ci de zona B Bucuresti, pt care avea autorizatie (dar nu o avea nici pe aceasta la el)
Contestam procesul-verbal, fiind netemeinec, intrebarea mea este daca fac o plangere pt Consiliul local care a intocmit-o acesta si pt judecatorie, m-am gandit la o singura plangere adresta pt 2 institutii?
Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:13, 25 Ianuarie 2010
Contestatia PV se realizeaza impotriva autoritatii care a constatat si a consemnat contraventia,respectiv politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie a procesului verbal pentru contraventie rutiera ContSters317333 ContSters317333 Bună ziua.intrebarea mea este dacă pot sa contest un p.v. Întocmit în urma unei contravenții de circulație soldata cu pagube materiale.mentionez ... (vezi toată discuția)
Motive de nulitate a procesului verbal de contraventie nk_12321 nk_12321 Ieri in timp ce circulam cu masina am facut o explozie de cauciuc si m-am urcat pe o bordura.... a facut pana si.... ceva daune pe la masina.... In timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)